Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 15 January 2015

Preloved To Let Go

Asslammulaikum  semua!


Ramai dah dapat bonus kan? Ade yang lagi masyuk acik dengar dapat bonus+brim. Huntonggglaa! 

Meh sini reward diri sendiri dengan designer  shoes. Acik ade nak let go kasut ferragamo taissa saiz 5.5D. Acik pakai dalam 2 ke 3 kali tapi tak tahan sebab sakit kaki. Salah pilih saiz! Ini antara kasut ferragamo terawal acik. Masa ni belum berapa faham pasal saiz-saiz dia.

Kasut-kasut lain yang material patent leather acik pakai saiz 6. Ade jugak yang 5.5 tapi agaknye patent leather ni dia lembut sikit jadi dia mudah kembang. Tapi yang best bile dia kembang dia akan mengecut balik bile lame tak dipakai. 

Yang kasut ini bukan patent leather. Dia tak mengembang macam patent leather  tadi. So acik nak let go kasut ni. Market price masa acik beli tahun 2013 ialah RM1800 (SGD700) beli kat Singapore. Acik nak jual rege asal jual je ni. RM800 only complete  dengan kotak & dustbag. Sape-sape rasa berminat PM acik kat 019 2660105  laju-laju ye. Daaaa ~

No comments:

Post a Comment