Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 8 September 2014

Helloooo from home!


Helllooooo!!!
Acik dah balik Malaysia! Dah sebulan dah pun. Tapi acik terlalu buzzzyyy sehingga terabai blog ni. Bermula dari urusan packing di Manila. Lepas tu pindah masuk hotel, last minute shopping [hiks :)] etc. 


Good bye & thank you Home Sweet Home. Kami sayanggggg sangat rumah ni. Sayu pulak bile tengok gambar rumah ni sekarang.



Farewell demi farewell. Tq for the friendship. Keep in touch! Rindu semua 200%. :'(((
Paling dirindui ialah my maid. Huhu... dua tahun acik tak pegang mop, penyapu, iron, tak pergi pasar. Balik Malaysia kau rasakan! Buek la sumo sendiri. Tapi jauh di sudut hati rasa happy dan puas hati dapat buat semua sendiri. Berpeluh-peluh macam lepas exercise.  Banyak sangat kumpul lemak ni acikkkk!




Our own Home Sweet Home :)))) Alhamdulillah kami dah dua minggu lebih pindah masuk ke rumah sendiri. Seminggu duduk hotel, seminggu ulang-alik Kuala Pilah- Putrajaya. Eh lupe nak bagitau acik dah bekerja semula. I'm no longer a full time housewife.  Huk...huk..huk... dah tak boleh nak tido-tido siang, nak berangan itu ini, nak baca-baca novel petang-petang. Bye-bye tai-tai lifestyle! 

Kontena barang dijangka bertolak hari ni dari Manila port. Delay entah berapa lama asik ditunda beberapa kali. Entah ape masalahnye acik pun tak tau. Kami malas nak fikir sebab banyakkk lagi benda lain nak kena fikir sekarang. Lagipun kami takde barang yang urgent dalam tu cuma dah bosan duduk rumah kosong la. Bercakap pun bergema. Tak sabar acik nak deko-deko rumah sendiri nanti. 

Cuci mata dulu sementara ni.





2 comments:

  1. Salam Acik- selamat kembali ke mesia- ulang alik K.Pilah tu yg best dongar tu- deco lah copek2 nak nengok ni ha:)

    ReplyDelete