Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 24 May 2013

Happy birthday to me!

Alhamdulillah umur bertambah lagi. Harapan saya tidak lain tidak bukan semoga Allah redhai saya. Aamiin.

Saya sekarang di Singapura. Bukan sengaja nak celebrate birthday di oversea tapi kebetulan kami ada jemputan kenduri kahwin hari ahad ni di sini. Sejak pindah ke Manila kami tak pernah dapat pi holiday lagi. Lepas tu hari Isnin terus balik Malaysia for two weeks. Yeay!

Apa hadiah birthday tahun ni? Nothing special pun kirenye this trip dan barang-barang yang dibeli di sinilah hadiah birthday. Kira cincai sudah. Dah tua-tua ni ape berkire pasal hadiah birthday kan? Tapi tadi balik bilik tengok ada cupcake dalam bilik hotel bagi kembang jugaklah hati ini. :)




posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. alamak dian! so sorry. tak wish langsung. HAPPY BELATED BIRTHDAY!
    semoga panjang umur dan murah rezeki ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's ok.... tq Mala. And congratulations to u (ahem...u know lah what I mean kan?) Happy for u & H. Semoga dipeemudahka sampai tibe masanye nanti. Make a doa for me, please!

      Delete