Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 6 June 2010

Tiada hujan air mata@ KLIA* piccas uploaded*



Alhamdulillah kami sekarang berada di Dubai. Transitting for 12 hours. Dubai sangat best, walau pun cuaca agak panas. suhu siang 39, malam 31. sekarang tengah sale (in fact, Dubai got sale for the whole year). Now it is summer sale. it will last until Julai then will be continued by Ramadhan and Syawal sale. After that Year End Sale and followed by the Dubai Sale Festival on January! Tapi kami dapat cuci mata je la sekarang ni. Barang yang dibawa pun dah tak terlarat nak bawak, takkan la nak tambah beban lagi. Tapi saye terpakse beli kasut baru sebab kasut yang dipakai dah terkoyak dan sangat menyakitkan kaki.
*kasut baru ni walaupun tak berapa hensem tapi lebih praktikal untuk perjalanan macamni*

Semalam di KLIA tiada drama air mata. Saya sendiri tak sangka, Ingat kan mestila banjir KLIA tu! Tak tau la kenapa saye tenang je. Cume ade rase sayu je sket. Yela, bile difikirkan balik, kami pergi paling lama 3 tahun je. Pastu dalam masa 3 tahun tu bukannye kami tak balik langsung!

*keluarga dan kawan-kawan yang berkesempatan hadir di KLIA*


*me happily in Reef Mall, Dubai. Lepas dapat kasut baru and lunch!*


4 comments:

  1. take care di tempat orang...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah smpi dah..

    aik? baru smpi dah tahu sales bagai? hehehe.. biasala kan.. pendekata dok sana kena poket tebal la, sales manjang ajer.. hihihi

    kasut awk tu mmg elok koyak pd masanya, hehe..

    gud luck tuk sume kat sana idup di perantauan..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah sampai sna..
    jg diri bebaik d tempat org.
    rajin2 lah ber'blogging lps ni. hihiiii

    ReplyDelete
  4. Lazyf: Tq nyah,Insyaallah.

    Kak Ninie: Mesti la kene amik tau pasal sale kat sini. Kat sudan mmg xde maknenye la sale2 ni...

    Ayu: Insyaallah lepas ni akan ade lg banyak entri utk blog ni!

    ReplyDelete