Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 14 June 2010

small party for him


Alhamdulillah, dapat gak saye buat sesuatu utk birthday die semalam. Kesian la takde hadiah, dapat buat makan-makan sikit kire ok la kan. Menu ringkas je, nasi goreng kampung (his fav), ayam golek, fruit cocktail dan cheese cake with brownies (p/s: kak Yulie, cake orang sini xsedap!) Jemputan pun setakat orang-orang Malaysia kat embassy je.




*The cake*


*the food*


*cooking partner, Renie*

9 comments:

  1. Nyah, pipi ko makin tombam...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah best nye..sambut bsday d oversea.
    nsb bek ada gak kekawan kat sna ekk.. klau tak tentu sunyi..

    ReplyDelete
  3. Lazyf:nyah, kan mak da ckp, mak makin menggajah kat sini!

    Ayu: Malaysia ttp di hati. Xde maknenye best.

    ReplyDelete
  4. suka pic first tu. manjanyaaa.. hehe
    eh nk pindah sudan la, bukak kedai. jom dian.. hehe..

    ReplyDelete
  5. kak yulie: da berdua je kat sini nak manja ngn sape lg? hehe... jom la kak, sure laris sb kek akak sedap!

    ReplyDelete
  6. wah nak bisnes cake lah pulak?.. hihiiii

    ReplyDelete
  7. Ayu: kalo ikutkan aku mase cuti ni mcm2 benda aku nak buat!

    ReplyDelete
  8. rajin awak buat small bday party unt en suami. hehehe. kalau kiteorg mkn kt luar je lah! ade $$$ mkn proper resto, kot wallet tgh nipis, mkn lah mcD! hahaha.

    ReplyDelete
  9. Kak Awie: Kitorang belum expert lagi tempat ni. Nak pergi mkn kat luar pun tak tau mane yang ok. McD memg xde la kat sini. Lagipun buat small party ni as a practice, sb kat sini the wives (malaysians- embassy or petronas) mmg kene rajin masak2 and jamu org mkn kat rumah.

    ReplyDelete