Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 12 June 2010

Hari ni birthday dia

Happy birthday, sayang! Sorry, i takde hadiah untuk u. Takde ape i boleh belikan kat sini. Tapi petang ni lepas u habis keje i buat surprise party untuk u. I da kowteam ngn Renie and PA u si Bob tu. Buat kat rumah Renie sebab u tau je la, rumah kite kan belom senonoh lagi. I dah suruh Bob belikan kek dan bahan-bahan memasak petang ni. Tapi nanti lepas party nanti die claim balik kat u sebab tadi i bukak purse nak bagi die duit, i tengok takde duit Sudanese Pound. Nanti u ganti balik duit Bob,k!

Happy birthday again, sayang! I love u.

2 comments:

  1. sendiri bday, sendiri sapot heh.. abes soh org tu claim blk kat bday boy.. hehe.. bijak bijakkk...

    ReplyDelete
  2. nak buat mcmane kak, da saye mmg xde duit kat sini. Tapi tak sampai hai pulak xbuat ape2 utk birthday die.

    ReplyDelete