Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 16 June 2010

Dinner with the house owner

Located at Al- Salam Rotana Hotel. The house owner, bermurah hati nak buat welcoming party untuk kami dan farewell party untuk Azam (kami duduk rumah yang Azam sblm ni duduk). Doktor tu datang dengan anak, menantu dan cucu dia yang tinggal di Khartoum. Ini lah satu-satunya anak dia yang tak keluar dari Sudan (belajar, kahwen dan menetap di Sudan). Tapi tetap ade degree medic jugak. sekarang tgh apply utk post- graduate. Anak perempuan dia muda lagi. Baru 25 tahun. Cantek! MashaAllah... very beautiful! (read:style Arab). Baby die pun baik je...tak menangis langsung. Lepas minum susu sebotol, masuk dalam stroller terus tertidur. Bile terjaga pun tak menangis. Very good girl. Macam-macam topik gak la kitorang bersembang. Kalau bersembang ngn orang sudan yang educated macam mereka ni memang best. Sempat amik gambar sebagai kenangan.




*beautiful young mom with beautiful baby*

4 comments:

  1. Muka sheols ader iras2 Zarina An-Julie...

    ReplyDelete
  2. wah pantas! zarina an-julie tu ade mix arab kot? diorang ni lawa n putih. rupe2nye sudanese ade byk kaler gak.Diorang ckp, yg lg putih dr diorang pun ade. Mata hijau lg! Yang gelap betul mmg ade. Itu majoriti kat sini.

    ReplyDelete
  3. wah,... dah ada kawan org arab arr.

    ReplyDelete
  4. ayu, harap2 cepat la aku pandai ckp arab lepas ni.

    ReplyDelete