Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 26 May 2010

Gorgeous Cotton

Restock kali ke-3. Alhamdulillah. Kali ni amik kat pemborong lain sebab material kain-kainnye lebih lembut dan lebih menyejukkan. Pastu corak dan warna yang lebih menawan. Tapi harga ade lebih sikit. Yela, kualiti lebih baik. Honestly, kalau saye masih bekerja sekarang ni mesti dah banyak kain-kain tu yang saya ambil hantar kat tailor buat baju sendiri. In fact saye dah amik satu pun untuk ditempah esok! Kalau la cik Abang saye tau ni mesti die bising. Nak buat ape la tempah baju kurung lagi, bile mase la nak pakai mase kat Sudan nanti. Tapi tak kire, yang ini saye nak jugak. Alasan: yang kaler ni belum ade lagi, lagi pun i belum ade baju cotton! Ariani ade sales lagi. Secara tak sengaja telah terbeli 2 helai mase nak withdraw kat cimb kat Jalan TAR, depan Ariani tu. Ternampak plak banner sale besar2. Ape lagi, menyinggah la! Esok before pergi tailor nak singgah Ariani Bangi pulak untuk cari tudung yang matching dengan kain tu. Ini rahsia tau! =)

p/s: gambar2 kain boleh dilihat di FB. Sila lah tengok kot-kot ade yang berkenan!

4 comments:

  1. Nyah, mak bokonan tp xdo kain yg plain color...

    ReplyDelete
  2. Yang plain mak tak jumpe la nyah.kalo yang jual gulung2 tu ado la kot. mak jual yang dah siap potong 4 meter. Nyah, beli la yg bungo2 aposalah e. Bori kek omak. Tak pun buek baju melayu, gerenti meletup mcm azwan ali gitu!

    ReplyDelete
  3. Owh kekdahnyer...4 meter mano cukup utk mak!!!ko mcm tataw saiz mak camno...

    ReplyDelete
  4. alamak nyah! mak lupo la pulak..xpo la nyah, kau boli kek kodai yo la.Jakel banyak.

    ReplyDelete