Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 5 April 2010

Tag dari MamaAyu

1. SIAPAKAH ANDA DI RUMAH?
Isteri dan suri rumah

2. SIAPAKAH DIRI ANDA DI SAMPING RAKAN?
Rakan bergossip =) and Partner in crime

3. Lima (5) BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?
1. anak (30/5/10 dah setahun kawen!)
2. bercuti dengan family sendiri dan family mertua (ikutkan hati nak before pg sudan, tap tak dptla, insyaallah lepas ni)
3.hobi yang boleh create passive income eg. masak, menjahit or baking mcm kak yulie =)
4.perut yang kempis ( susah nak cr baju yg sesuai skg)
5.Garmin (GPS) supaya tak sesat semasa melancong

4.SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?
Biarlah rahsia... (dia tak suke)

5.CERITAKAN Lima (5) PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?
1.Bijak
2.Sempoi
3.Bertanggungjawab
4.Romantik
5.Rasional


6.BILA TARIKH COUPLE?
alamak, lupe la..

7. KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA
dah dilupekan, kenangan pahit tak nak ingat2.

8.LAGU TEMA CINTA ANDA
ade ke?mcm takde je. husband tak minat lagu.

APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA
nak dia kurus sket, huhuhu! pastu rajin tolong2 aku buat keje2 rumah.

TAG RAKAN LAIN
1. Maisita
2.Diana Ayu
3.Wahida
4. Lazyf
5.Intan
6. Kak Yulie
7. Kak Ninie
8. Kak Kay

4 comments:

  1. smg cpt2 dpt cahaya mata yg comey....

    ReplyDelete
  2. lor..aku kene wat gak ker..??
    ok..ok..i'll try...hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhhh kene gak.. menarik ni! ok akan dibuat dgn segera!

    ReplyDelete
  4. Ayu, thanks!aminnnnnn.

    kepada yg di-tag, tak wajib buat.just for fun.take your time bg sape yg nak buat. =)

    ReplyDelete