Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 11 April 2010

Mak Encik


Staff saye kat office ni panggil saye mak encik. Tak tau la sebab ape. Agaknye saye ni bossy kot bagi diorang. Tak kisah la, yang penting keje mesti siap. Mule-mule dulu diorang sorok-sorok gak panggil saye mak encik ni. panggil kat belakang-belakang je tapi lepas terkantoi dengan saye , diorang terang-terangan pulak panggil saye dengan gelaran tu. Pastu gelaran tu da tersebar plak kepada staff-staff orang lain. nasib baik la boss pun tak ikut panggil mak encik! *LoL* Saye pun redha kan je la. Ok ape mak encik.
mak encik yang berangan datin (Datin wannabe). siap pakai rantai pearl lagi! saje je mak encik nak promote. kalo ade yang berkenan mak encik boleh tlg belikan. mak encik ade supplier kat sabah.



mak encik dan 2 org staff nye.

Mak encik keje sampai hujung bulan ni je. Next month mak encik ni da start bercuti. Tinggal la korang ye. Buat keje elok-elok. Bagi kerjasama kat mak encik / pak encik baru korang nanti tau.

2 comments:

  1. curhat stands for what?pueh den mikir ae...lol

    ReplyDelete
  2. CURHAT= Curahan + Hati. Ko tgk ADA APA DENGAN CINTA (AADC) tak? dlm cite tu Cinta ngn kwn2 dio ado buku namo CURHAT . apo2 tak pueh hati ko, happy ko, sodih ko sumo diorg tulih dalam CURHAT tu. Maso tu den ngn kwn2 kat uni pun ado buku CURHAT gak. Ktorg feeling AADC gak! ahaks!

    ReplyDelete