Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 16 March 2010

Cabaran Tangga

Alkisahnya bermula selepas saya bertemu dengan seorang sahabat lama saya semasa di zaman uni. Die ni dulu bole tahan chubby gak bodynye.Peha, punggung memang besar. Tapi sekarang ni die dah KURUS! serius...saye memang kagum dengan perubahan die tu. Setelah dirisik-risik die bagitau saye rahsia kelangsingannye itu ialah menaiki tangga untuk ke pejabatnye. Mind u, TINGKAT 10 okkkk!

Memandangkan saye memang ade isu pertambahan berat badan akhir-akhir ini, saye pun mula mengikut jejak langkah kawan saye ni. Lagi best, ade teman sepejabat yang dah same-same menggunakan tangga. Tapi opis saye di tingkat 5 je. Takpela, atleast terbakar la jugak kalori daripada guna lif kan?

Minggu ni saye juga dah memulakan semula rutin bermain badminton setiap isnin dan khamis. Insyaallah. Aktiviti ni terhenti sekejap sebelum ni sebab tali raket badminton putus.(alasan.sebab sebenar nak tgk na-o-mei) last week En Husband dah beli tali baru so, no more excuse la kan. Mudah-mudahan berjaya la saye jadi macam kawan saye tu. Aminnnnnn.

No comments:

Post a Comment