Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 5 February 2010

Yellow Fever

Salam.

Hari ni sgt penat. Pagi2 da grk ke IMR, KL utk amik suntikan Yellow Fever. Igtkan mcm malas plak nak masuk office sb fikir da alang2 kat KL ni baik buat ape2 yg ptt kan. Tp on the way nak ke IMR tu my boss plak call bgtau kene masuk opis gak petang nanti sebab nak kene meeting dgn KSU. Pttnye meeting tu hr isnin. Lepas da amik suntikan tu my hubby ajak pg jalan TAR plak cr kain baju melyu die. Dapatla saye kain utk baju kurung plak selai.hehehe.

Then kami singgah KL Sentral.Pg One Stop Centre PTPTN utk dptkan exact figure utk buat full settlement. Tp rupe2nye diorg kat situ nak kene gak cek dgn bahagian akaun diorg eleh..kate 1-stop-centre?! Hangin la satu badan mak ni kan? Cik abang mak tu apetah lg!

Pastu kami nak pg tempah baju,so kene singgah rumah dulu amik kain2 yg lain. Pastu terus ke Hentian Kajang tempah baju. Waktu semayang Jumaat, kene tunggu my husband semayang, saye dok sorg2 dlm kete. da la panas, lapau plak tu. Tetido2 dlm kete tu.

Panjang pulak khutubah pak imam tu. da kesuntukan mase nak makan dan my hubby nak tempah baju melayu. last2 terus pegi makan then, balik opis. Sampai opis, my boss bgtau xjadi pulak meeting tu. Hr isnin plak. My boss tu xde. so saye kene pg ngn TSUB dan SUB. Hangin mak lagi skali tau!

No comments:

Post a Comment