Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 22 December 2009

our favourite tea time (..at this moment...)



inilah die fav kami suami isteri buat mase ni. tiap2 petang kalau kami balik awal dan tak kemane2 aku mesti akan masak roti telur ni untuk hidangan minum petang kami. lately balik keje je kami mesti kebulur.that's why la makin gemuk aku skg ni.kenapa roti telur? sebab ia sedap dan mudah kan. cume perlukan telur dan susu je.pastu panaskan butter utk ganti minyak masak. kebetulan hubby pun suke. konon2 western la roti telur ngn oren sunkist!

2 comments:

  1. lapor plak aku tgk roti telur kau ni..
    hihiiii

    wat shoutmix chat arr, letak kat sidebar, bleh citcat

    ReplyDelete
  2. buat la ayu...senang je pun.aku bole buat hari2 sebab mudah dan sedap.da kenyang mkn ni mlm aku xmakan nasi.

    shoutmix chat xbole la kat opis ni.

    ReplyDelete