Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 November 2009

Things- To- Do

1. Format penilaian tender
2. Surat KSU-MOF (BBT)
3.SKT unit-because i'm the unit co-ordinator (sume maklumat pasal unit ni aku kene selaraskan bile diperlukan which is i malas nak buat sebab i mmg pemalas!)
4.Dokumen kontrak perolehan Al-Quran
5. Scrub my face (Tue and Sat)
6. Pickup the theater tickets (for me and hubby)
7. Laundry (twice a week!)
8. Sapu lantai once a week (ye la tuh!)
9. Tempah baju batik (hadiah hantaran bertunang dulu-sampai la ni xtempah2..my hubby da kecik2 hati sebab ingatkan i tak suke)
10. Balik Kampung (14/11/09-got a wedding to attend. yela mase kite kawen diorg ni datang, so kene la balas balik kan)
11.visit my friend yg baru lepas eksiden kat rumah die
erm..itu je la kot..sebab saye baru belajar memblog ni so saye tulis dalam bentuk point2 je la..nanti lame2 bile da terrer nanti saye akan cube buat karangan panjang2 mcm org lain tu ye?!

No comments:

Post a Comment