Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 23 November 2009

~i'm not feeling well~




Salam...


Agak lame mengabaikan blog ini.. sebabnye ialah ketandusan idea dan kekangan masa. Sejujurnya saye masih menyampah dengan gaya penulisan sendiri di blog. Ntah bile saye bole jadi seperti penulis-penulis hebat yang saye kagumi penulisan mereka.Membaca blog mereka membuatkan saye terpanggil untuk menulis.Tp lihatlah hasil nye ini. BOSAN bukan? Namun saye perlu terus cuba menulis kerana blog ini telah ade follower sulungnye iaitu Ayu. thanx Ayu!harap kamu tidak kecil hati sb saye tidak approve kamu dlm Facebook saye.kamu faham kan?


Saye juga tidak berapa sihat sejak akhir2 ini.mungkin kerana kesibukan saye dihambat deadline. Sgt depress bile sakit tp tetap perlu pergi kerja. betapa saye mengidam utk berehat di atas katil seperti itu saat2 hujan begini. Saye gagahkan diri untuk bangun setiap hari kerana kalau diizinkan saya bakal bercuti selama 3 TAHUN! sebab apa?itu saye akan update kemudian. saye tak suke menghebahkan perkara yang belum pasti. bile da pasti nanti saye update ok.


Kejadian kereta suami melanggar bontot kereta org mmg mencemaskan. gara-gara itu kami terpaksa menggunakan kancil yg berumur 10 tahun itu utk kemana-mana. bertambah sayu mengenangkan xdapat balik beraya di kelantan aidiladha ni. honestly, saye suke balik kelantan sb family mertua saye tidak cerewet dan kelantan banyak tempat SHOPPING!yeah!


Alhamdulillah, walaupun sekarang saye demam sikit2 dan batuk2.. tp saye perlu bersyukur sb saye bukan breast cancer. appointment dengan Dr. Teoh tempoh hari memang melegakan hati kami (saya+suami= sb hanya kami berdua saja tau perkara ini).saye tak mao tulis panjang-panjang pasal ini.


Malam tadi saye mimpi buruk. Mimpi yang membuatkan saye termenung masa bangun pagi. saya juga tak mahu kongsi pasal mimpi ini sebab saye ingat saye da delete dari memori saye tp kenape masih ade lagi?


Waktu bersiap-siap di depan cermin pagi tadi en suami tibe2 berkata"hr ni nanti u lunch dgn i ok?" saye pelik sb kami da lame tak lunch together-gether. mungkin dia nak belanja sebab da dpt gaji semalam!hehehehe... harap2 dapat makan prosperity burger tp saye tahu harapan itu tipis sb die tak suke fast food. lagipun itu akan men'spoil'kan diet saye. oh ye, saye juga dah start joging semula semalam. saye harap akan joging hari2 sebab da semakin gemuk.


3 comments:

  1. cik kak... ape maksud kau, spy aku update lg?... tiap 2 hr skali aku update blog aku...
    mmmmm????????

    ReplyDelete
  2. yeke? ko pye date tu apsal advance sgt?da 2010 aku tgk. pastu e/time aku buka blog ko mesti aku nampak the latest yg ko bgtau psl diskaun tu.

    ReplyDelete
  3. hihi... tu aku letak date 2010 sbb sticky mode. kira mcm iklan ar.. n3 tu akan tertera paling atas sampai 2010. cite2 bru scroll ke bwh...
    hihiiiiiii........

    ReplyDelete